Din köksdröm
... BLIR VERKLIGHET HOS OSS!
new open

Kök från Borås

Professionell service vid planering och köp

Om du vill köpa ett nytt kök och lägger stor vikt på kvalitet och service, är vår köksstudio i Borås rätt ställe för dig. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd. Därför erbjuder vi, utöver ett brett sortiment av förstklassiga produkter, även ett helt unikt servicepaket.

Varför ska du köpa ditt kök hos oss?

 • Rådgivning: Vi tar oss tid för dig
  Låt oss ge dig råd när du ska köpa nytt kök, i stället för att välja en massproducerad standardlösning. Besök vår köksstudio i Borås eller boka ett hembesök.
 • Planering: Vi utgår från dina önskemål
  Med hjälp av en planskiss kan de första designidéerna ta form. Sedan använder vi moderna dataprogram för att planera köket mer i detalj, med utgångspunkt från den aktuella planlösningen.
 • Leverans och montering: Vi tar ansvar
  När du köper ett nytt kök hos oss kan du lita på att det levereras kostnadsfritt* hem till dig och monteras av specialister.
 • Köksrenovering: Vi gör det möjligt
  Vill du rusta upp ditt gamla kök i stället för att köpa ett nytt? Med vår köksrenovering är det inga problem. Nya luckor, komponenter, vitvaror och modern belysning gör att köket får tillbaka sin forna glans.

Välkommen till vår köksstudio i Borås

Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet till ett överkomligt pris. Vid frågor står vi gärna till tjänst via e-post, telefon eller ett personligt möte.

Här finns mer information om våra produkter, och du kan välja mellan följande kategorier: