Din köksdröm
... BLIR VERKLIGHET HOS OSS!
new open

Moderna kök växer fram

med onlineverktyget Köksplaneraren

Vill du ha ett nytt, modernt kök och är ivrig att komma igång med planeringen? Då har vi lösningen för dig! Använd Köksplaneraren, ett praktiskt och kostnadsfritt onlineverktyg.

Köksplaneraren: Vägen till ditt drömkök

Köksplaneraren är ett kostnadsfritt 3D-verktyg från KüchenAtlas som erbjuder obegränsad flexibilitet. Ange måtten för just ditt kök, placera högskåp, väggmonterade skåp, vitvaror och övrig inredning precis hur du vill och starta din virtuella köksrundtur.

Sedan behövs bara en professionell köksleverantör som kan förverkliga dina idéer och önskemål. Det är här som vår köksstudio i Borås kommer in i bilden. Vi kan uppfylla din dröm om ett modernt, måttbeställt kvalitetskök!

Gör ett besök hos ZUCHEL köksstudio i Borås

Har du blivit inspirerad av vår köksplanerare? Då är det dags att besöka vår köksstudio i Borås. Kom förbi, upptäck vårt breda sortiment och ta del av vår kompetenta rådgivning.

Vi erbjuder inte bara köksinredning, utan även möbler till vardagsrum, matsalar och sovrum. Besök vårt showroom i Borås för att skaffa dig en överblick över vårt omfattande sortiment.